Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι λοβοτομημένοι του δικομματισμού

Μπορεί ο αριθμός να έχει μειωθεί σημαντικά, αλλά μεγάλη μερίδα τους εξακολουθεί να ζει ανάμεσά μας. Δεν πήραν μυρωδιά από την καταστροφή που συντελέσθη επί 3 δεκαετίες στον τόπο, δεν είδαν τις αυτοκτονίες, ούτε άκουσαν για τις δολοφονίες ή τις λεηλασίες συμπολιτών τους. Η χρεωκοπία τους είναι άγνωστη λέξη, καθώς ο πωρωμένος εγκέφαλός τους είναι ανίκανος να καταγράψει οποιοδήποτε εξωτερικό ερέθισμα αντιβαίνει στα προσωπικά τους συμφέροντα. Πρόκειται για τα άβουλα πρασινομπλέ ζόμπι.

Δυστυχώς ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι ότι παρέχει αφειδώς το δικαίωμα του εκλέγειν σε τμήματα πληθυσμού παντελώς ακατάλληλα να διατυπώσουν οποιαδήποτε σοβαρή κρίση (γέροντες πάσχοντες από ανία, άτομα χαμηλής διανοητικής στάθμης, εγκληματικά στοιχεία αμφιβόλου ηθικής, απατεώνες, γλύφτες, κουτοπόνηροι βολεψάκηδες κάθε λογής, τυχοδιωκτικά στοιχεία...η λίστα είναι πραγματικά εκτενής). Άνθρωποι παντελώς ανίκανοι ή δυνητικά επικίνδυνοι να συναποφασίζουν για το μέλλον του τόπου βρίσκονται να διαθέτουν ισοδύναμο δικαίωμα ψήφου με μορφωμένους, τίμιους και ευσυνείδητους πολίτες καταδικασμένους να αφαιμάζονται επειδή δεν επέλεξαν τον "εύκολο" δρόμο.

Ως άτομα που κατά πλειοψηφία έχουν δυσκολία στην γραφή και την ανάγνωση διαθέτουν ως κύρια πηγή ενημέρωσης τα τηλεοπτικά Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης, αυτά που με τη σειρά τους ταϊζονται με άφθονο μαύρο χρήμα από τον δικομματισμό για να πολλαπλασιάζουν τις στρατιές των ζόμπι με κάθε πιθανή ή απίθανη προπαγάνδα. Αν δεν επιθυμείτε να συγκαταλεχθείτε στις ορδές τους, αφ' ενός συνιστούμε να αποφύγετε συστηματικά την τηλεθέαση κατά τον προεκλογικό μήνα που πλησιάζει, να διαβάσετε τα προγράμματα των κομμάτων και να βασιστείτε στο δικό σας αισθητήριο. Αφετέρου προτείνουμε να δέσετε χειροπόδαρα την ημέρα των εκλογών οποιοδήποτε συγγενικό σας πρόσωπο παρουσιάζει ανάλογα ανησυχητικά συμπτώματα. Είναι από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες που θα μπορούσατε να προσφέρετε στην δύσμοιρη πατρίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου