Κυριακή, 1 Απριλίου 2012

Ποιοί φοβουνται την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Η δυσκοιλιότητα που έχει πιάσει το σύστημα στην ανακοίνωση ημερομηνίας των εκλογών θα ήταν ακόμα και διασκεδαστική, αν δεν άγγιζε τα όρια της φαιδρότητας. Η συντεχνία συμφερόντων πλουτοκρατών και βουλευτών που έδεσε την πατρίδα στο άρμα των διεθνών τοκοφλύφων δεν έχει πάψει να αντιμετωπίζει την έννοια της μεταπολιτευτικής δημοκρατίας ως ένα φτηνό επικοινωνιακό τρικ για την βολική χειραγώγηση των μαζών.

Καναλάρχες, εκδότες, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εργολάβοι συνθέτουν ένα αμαρτωλό κύκλωμα παρακμής που χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό αποσκοπεί μονάχα στην επέκταση και διαιώνιση της επιρροής του επάνω στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ως άμεση συνάρτηση της δικής του επιβίωσης. Μιλάμε ασφαλώς για άτομα στα οποία απουσιάζει κάθε υποψία εθνικής συνειδήσεως, άκρως επικίνδυνα για τα πραγματικά συμφέροντα της χώρας και εντελώς αδίστακτα στην μεθοδολογία εφαρμογής των σκοπών τους.

Δεν υπήρξε δεκαετία μετά την μεταπολίτευση όπου οι πλουτοκράτες να μην έχουν αβαντάρει ανερυθρίαστα τον δικομματισμό, αφού όμως πρώτα φρόντισαν να τον διαφθείρουν εκ των έσω με πάσης φύσεως δωροδοκίες, δημιουργώντας βουλευτές-ανδρείκελα των επιταγών τους. Αποτέλεσαν τους ηθικούς συναυτουργούς διάβρωσης των θεσμών οδηγώντας πρώτα την πνευματική και έπειτα στην οικονομική χρεωκοπία της Ελλάδος. Έδρασαν ως πιστοί συμπορευτές της νεόπλουτης αριστερής νομενκλατούρας ενθυλακώνοντας με υπόγειες και αναξιοκρατικές διαδικασίες το δημόσιο χρήμα και ναρκοθετώντας με αυτόν τον τρόπο κάθε ελπίδα εθνικής προκοπής.

Εν όψει του μνημονίου συντάχθηκαν πλήρως στο πλευρό όσων δυνάμεων επεδίωκαν την υποδούλωση της πατρίδας μας θέτοντας μέσα από τα παπαγαλάκια τους ανύπαρκτα ψευτοδιλήμματα ή διαστρεβλώνοντας σε εκπληκτικό βαθμό τα γεγονότα, άλλοτε αποκοιμίζοντας και άλλοτε κατατρομοκρατώντας τους πολίτες. Αρκεί εκείνοι να έμεναν στο απυρόβλητο και να διατηρούσαν το εγχώριο μερίδιο επιρροής και κερδοφορίας τους. Business as usual και οι συμπατριώτες τους ας πάνε να ...πνιγούν.

Συναισθανόμενοι την χιονοστιβάδα της λαϊκής αγανάκτησης που κατέρχεται ορμητικά προς το μέρος τους προσπαθούν σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να ενισχύσουν τον παραπαίοντα δικομματισμό: φαλκιδεύοντας κατά την προσφιλή τους συνήθεια δημοσκοπήσεις, στήνωντας προβοκάτσιες και σόου όψιμης κρατικής ευαισθητοποίησης ή αποκλείοντας από τα μέσα ενημέρωσης κάθε ενοχλητική φωνή που θα μπορούσε να αφυπνίσει περισσότερο κόσμο. Όμως αυτή τη φορά γνωρίζουν ότι πνέουν το κύκνειο άσμα τους, γι'αυτό και οι κινήσεις τους έχουν γίνει πιο σπασμωδικές, πιο απελπισμένες και το κυριώτερο δεν ξεγελούν πια κανέναν.

Η Χρυσή Αυγή, συμπαγής και ισχυρότερη από ποτέ επελαύνει υπερήφανα προς την τελική νίκη. Καμμία δολιότητα ή τέχνασμα δεν είναι σε θέση να ανακόψει την πορεία του αφυπνιζόμενου Ελληνισμού - αντίθετα πληθαίνει και συσπειρώνει τις τάξεις του. Τα σαθρά κάστρα του συστήματος είναι καταδικασμένα να πέσουν ένα προς ένα, κι εκείνοι να τεθούν υπόλογοι για τα διαχρονικά κακουργήματά τους στην κρίση ενός λαού που δεν θα τους δείξει πλέον κανένα, μα κανένα, οίκτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου